Sari la conținut

Trucul inteligent de parenting pe care îl folosește Kate Middleton, pentru a crește independența copiilor ei

Vezi gGalerie foto

Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 și au împreună trei copii. Ducesa de Cambridge folosește un stil aparte de parenting, potrivit unui expert în limbajul corpului.

De-a lungul anilor, Kate s-a bucurat să vorbească despre parenting. Ea a împărtășit recent experiențele ei de părințeală, în contextul coronavirusului din Marea Britanie.

► Citeşte şi: Prinţesa Charlotte, gesturi adorabile la nunta regală. Ce au observat fanii regali neobişnuit la Prinţul George

În timp ce Ducesa participă la multe evenimente regale, ea protejează confidențialitatea copiilor ei. Când cei mici apar în public, interacțiunile lui Kate cu copiii ei au oferit indicii despre stilul ei parental.

"Folosește o tehnică ce pare să încurajeze independența copiilor ei", a sugerat Judi James, expert în limbajul corpului.

Acest lucru pare a fi important pentru Kate. Ea a încurajat independența copiilor ei, în timpul unei serii de evenimente la care au participat, împreună.

► Citeşte şi: Prinţesa Charlotte, fetiţă mare. Cum arată în prima zi de grădiniţă

Cu toate acestea, cu Charlottle, stând în picioare, limbajul corpului sugerează că Ducesa este fericită să-și prezinte fiica ca pe un spirit activ și independent.

Într-o altă imagine, Kate pozează stând în picioare, zâmbind, cu picioarele încrucișate, în timp ce George și Charlotte își văd de propriile activități.

► Citeşte şi: Principii de creştere a copiilor, impuse la Palatul Buckingham. Cum îşi cresc Kate şi William copiii

Modul în care Kate și Charlotte râd, arată că Ducesa este dornică să se distreze cât mai mult cu fiica ei.

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!