Sari la conținut

Nunta regală: Prințesa Charlotte și Prințul George, roluri importante în cadrul ceremoniei. De ce nu va fi prezent și Prințul Louis, mezinul familiei?

Mai sunt doar două zile până la grandioasa nuntă a Prințului Harry cu actrița Meghan Markle, iar suspansul este din ce în ce mai mare: cum va fi rochia miresei, cu ce ne vor suprinde mirii şi familia regală?

Se pare că la eveniment sunt aşteptaţi peste 2600 de invitaţi şi, aşa cum este de aşteptat, de la cel mai aşteptat eveniment nu vor lipsi Prințul George și Prințesa Charlotte, mai ales că au  primit roluri importante în desfășurarea ceremoniei religioase.

Dacă la nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, micuții au fost în centrul atenției, în calitate de băiatul care aduce inelele – prințul George și flower girl, prințesa Charlotte, însărcinată cu presăratul florilor în fața miresei, iată că la nunta unchiului lor vor avea roluri la fel de importante.

► Citeşte şi Primele imagini oficiale cu bebeluşul regal, prinţul Louis, alături de prinţesa Charlotte. Emoţionant!

George și Charlotte vor fi Page Boy ( însărcinat cu aducerea verighetelor) și respectiv domnișoară de onoare. Reprezentanții de la Palatul Kensington au făcut marele anunț cu doar 3 zile înainte de eveniment. Nu sunt singurii care îi vor ajuta pe Harry și pe Meghan Markle, dar vor fi cei mai importanți. Cuplul a ales șase domnișoare de onoare și 4 băieței în rolul de “page boys”. Dintre domnișoarele de onoare fac parte și fina lui Harry, Florence van Cutsem (3), finele lui Meghan, Rylan Litt (7) și Remi Litt (6), Ivy Mulroney (4) – fiica prezentatorului Ben Mulroney și o altă fină a prințului Harry, Zalie Warren (2).
Iar în trupa de prichindei din care face parte prințul George mai sunt alți 3 copii – finul lui Harry, Jasper Dyer( 6) și gemenii Brian și John Mulroney.

Dar ce se întâmpla cu Prințul Louis, mezinul familiei regale? Va fi şi el prezent la eveniment?

Deși în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora bebelușul va participa la nunta lui Harry ca un prim angajament regal, expertul regal Richard Fitzwilliams susține că „are dubii” legate de apariția micuțului la acest eveniment. Se pare că William și Kate vor ca toată atenția să fie asupra lui Harry și Meghan, și nu asupra copilului.

Sursa: Daily Mail
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!