Sari la conținut

De ce (NU) este nevoie de educație sexuală în grădinițe și școli!

Andreea are 16 ani și este insărcinată în 6 luni. În satul în care locuiește, există multe adolescente insărcinate, iar profesorii sunt obișnuiți cu situația aceasta.

Locuiește cu mama ei și cu sora cea mare, care are și ea un copil. Trăiesc singure, tatăl lor părăsindu-le de mici. Casa în care locuiesc este situată la marginea unui sat, fără canalizare sau asfalt și este compusă dintr-o cameră și o bucătărie, fără grup sanitar interior.

Educația sexuală a fost și încă este un mare bau bau pentru părinți. Cât de mult contează bagajul emoțional și experiența personală atunci când devenim părinți? Este bine să lăsăm educația copiilor noștri în mâinile altcuiva? E nevoie de educație sexuală obligatorie în școli?

(...)

Citește mai mult pe zanascutecel.ro

Sursa foto
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Adi

    Bine subliniat... sexul este despre iubire, nu despre pozitii sau despre ION + MARIA = LOVE sau despre ION + GHEORGHE = LOVE sau despre MARIA + IOANA = LOVE.Si ar trebui discutat acasa, in familie, ce si cum. Doar ca s-au gasit unii dăştepţi care sa hotarasca in numele altora. Pe principiul "las' ca stiu eu ce-i mai bine pentru tine si pentru copilul tau".

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!