Sari la conținut

De ce nu-mi las copiii să se joace cu Slime

Șțiți ce este Slime-ul, da? E amestecul acela gelatinos pe care îl tragi în toate direcțiile iar el revine instant la forma inițială. E o invenție foarte distractivă, are o constintenţă ca o mângâiere iar asta te face să o smotocesti încontinuu, oferindu-ţi la schimb o relaxare foarte plăcută.

Slime-ul poate fi și mai amuzant datorită culorilor variate sau diverselor upgrade-uri printre care sclipiciul sau margeluţele.

Cel tare avantaj al Slime-ului este că se face în casă, de către copii. Este lucru manual adică, iar copiii pur și simplu îl adoră. Și în ziua de azi, ce-și doresc cel mai părinții dacă nu să-i vadă pe cei mici că mai fac și altceva în afară de telefoane, așa-i?

Până aici toate bune și frumoase, ați văzut că Slime-ul are o mulțime de avantaje pe care și eu le apreciez și datorită cărora aș fi în stare să cumpăr tone de detergent, pastă de dinți și lipici lichid, că să le dau fetelor o preocupare constructivă.

Doar că în acest moment intervine și marea problema: majoritatea ingredientelor sunt toxice. Sunt genul acela de substanțe pe ambalajul cărora scrie: toxic, afectează ochii, pericol de otrăvire, a nu se lasă la indema copiilor.
 

  • Detergentul este, din punctul meu de vedere, cel mai grav (dacă mai contează această clasificare). Lichid sau solid, conține tot felul de fosfați, agenți de inalbire, fenoli, hidrocarburi aromative, săpunuri, surfactanti anionici etc.

(...)

Citeşte mai mult pe meseriadeparinte.ro





 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!