Sari la conținut

Dragi părinți, nu mai fumați în locurile de joacă pentru copii. Dacă nu vă pasă de ei, sper să vă pese că veți fi amendați.

Este o dovadă minimă de civilizație să nu fumezi atunci când sunt copii în preajma ta, și cu atât mai mult trebuie să te abții atunci când ești părinte.
 
Cea mai mare dovadă de nesimțire este să îți duci copilul în parc, la locul de joacă, iar tu să te așezi pe bancă și să-ți aprinzi o țigară.

Din păcate bunul simț nu atinge pe toată lumea așa că ne bucurăm să aflăm că persoanele surprinse că fumează în spațiile de joacă pentru copii pot fi amendate cu sume între 100 și 500 de lei. În categoria “fumat” sunt incluse atât țigările clasice cât și cele electronice.
 
În această lună, Poliția Locală Sector 6 a aplicat amenzi de peste 7.000 de lei persoanelor care au fumat în spațiile de joacă pentru copii.

(...)

Citește mai mult pe meseriadeparinte.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • victoraggio

    Sunt fumator. Din pacate am fumat in locurile de joaca cand mergeam cu copii. Acum au crescut, dar sincer sincer raman regretele pentru aceste gest pe care il faceam. Nu cred ca sunt suficiente amenzile.

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!