Sari la conținut

Mami, de la ce vârstă ai voie să te pupi cu un băiat pe buze?

Când avea nici șase ani, fii-mea m-a întrebat direct ce e aia sex… La vremea aceea, sper, am lămurit-o. Acum, la 9 ani și puțin, mă întreabă despre pupatul pe buze… Nu știu, zic și eu, nu e mai firesc să se pornească de la un sărut și apoi să se ajungă la sex? Să fi fost, mai întâi, curioasă în privința organelor genitale din dotarea fetelor, respectiv, a băieților… Mă rog, mă zăpăcește fii-mea cu ordinea în care pune întrebările. Dar, nah, ea nu este eu, eu nu sunt ea.

Bun! Să revenim la sărut. “Mami, de la ce vârstă ai voie să te pupi cu un băiat pe buze?“, mă întreabă fii-mea în una dintre zilele în care mă simțeam ca lovită de tren din cauza unei infecții oribile (IACRS). Dar, nah, printre frisoane și accese de tuse, a trebuit să găsesc rapid un răspuns.

Fix ca la discuția noastră despre sex, în câteva secunde am încercat să anticipez întrebările ei, în funcție de răspunsurile mele. Și, tot ca de obicei, am recurs la tactica ”răspunde printr-o întrebare”. Așa, am tras-o eu de limbă pe ea, să văd ce e în căpșorul ăla al ei.

– Mami, de la ce vârstă ai voie să te pupi pe buze cu un băiat?

(...)

Citește mai mult pe blogulmamei.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!