Sari la conținut

Mila Kunis și Ashton Kutcher nu le fac baie zilnic copiilor lor. Iată de ce

Mila Kunis și Ashton Kutcher au împărtășit recent, într-un podcast, un mic secret: nu le fac baie copiilor lor, în fiecare zi. De fapt, ei așteaptă ca cei mici să se murdărească, apoi îi spală.

Cuplul are 2 copii: o fetiță de 6 ani, Wyatt și un băiețel de 4 ani, Dimitri.

Totul a început când Kunis și Kutcher discutau despre obiceiurile generale de igienă, cum ar fi dușul. Atunci Kunis i-a dezvăluit lui Shepard, gazda podcastului, practica de a nu-și spăla copiii prea des, mai ales când erau nou-născuți.

"Nu am fost părintele care își spăla des nou-născutul", a spus Mila Kunis. Atunci Ashton Kutcher a adăugat: „Iată cum privim noi lucrurile: dacă vedem că cei mici sunt murdari, atunci îi spălăm. Altfel, nu are niciun rost.”

Shepard, care are două fiice cu actrița Kristen Bell, nu are aceeași strategie pentru igina copiilor lui, dar nu i-a judecat pe Kunis și Kutcher. De fapt, el înțelege de ce ei nu sunt atât de concentrați pe băile regulate, spunând că prea multă apă și săpun pot afecta uleiurile naturale ale corpului.

Experții spun că baia zilnică a nou-născutului îi poate usca pielea și poate exacerba eczemele, iar Academia Americană de Pediatrie sugerează spălarea copilul de trei ori pe săptămână. Specialiștii spun, de asemenea, că este important să curățăm copilul după schimbarea scutecelor, indiferent dacă băița este programată sau nu în ziua respectivă.

La sfârșitul zilei, fiecare familie are preferințe și strategii diferite, în ceea ce privește igiena. Unii adoră baia dinainte de somn, iar alții pur și simplu nu sunt atât de concentrați asupra ei, dar acesta nu este un lucru rău sau un lucru de judecat.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!