Sari la conținut

Petrecere în pijamale pentru copii. 10 idei distractive

De vreo doi ani și ceva încoace, Ana a descoperit ce înseamnă o petrecere în pijamale și de atunci n-am mai scăpat de ea :-). Folosim orice prilej să invite una sau mai multe colege sau prietene la noi și să se distreze pe cinste. Sigur, distracția supremă este când vin multe fete, de regulă de ziua ei, dar la fel de bine se simt și dacă sunt două sau trei prietene. Aș spune chiar că în mai puține, riscurile să iasă cu scântei sunt mult mai mici.

De când sunt gazdă de petrecere în pijamale, pot să spun că m-am specializat în activități și distracții. De fete, deh, că deocamdată petreceri mixte nu facem și mă îndoiesc că atunci când va fi cazul o să fim invitați :-). Așa că profit acum și îmi ofer tot suportul.

De când sunt mai mari, se organizează singure și nu prea mai e nevoie de noi, decât pentru adus una alta, montat diferite aparaturi sau activități ce necesită înfrumusețare.

Activități pentru o petrecere în pijamale reușită

Dans, cu varianta Just Dance

Pentru toate formulele în care am organizat o petrecere în pijamale, indiferent că au fost în două sau mai multe fete, o sesiune de Just Dance a fost nelipsită. Nu trebuie să aveți neapărat consolă, noi nu avem, ci folosim direct video-uri de pe Youtube. Nu se contorizează mișcările, dar e la fel de distractiv.

Karaoke

O altă activitate preferată la noi în casă e cântatul. Ușor logic, nu? Efectul e cu atât mai spectaculos cu cât aveți microfon sau chiar o stație karaoke, dar și un karaoke improvizat, tot de pe Youtube, merge de minune.

(...)

Citește mai mult pe pisicapesarma.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!