Sari la conținut

Să îți știe de frică! Experiența mea cu un neurolog pediatru

Una din amintirile pe care am încercat din răsputeri să le uit datează de pe vremea când Ana avea un picuț peste 2 ani. A fost prima și singura mea experiență cu un neurolog pediatru și nici acum nu îmi e clar de ce am ales să o am. În mintea mea de mamă nebună și speriată – am fost o mamă foarte stresată în primii ani –  copilul plângea prea mult. De fapt, cu mintea de acum, realizez că era fix la vârsta la care începea să conștientizeze ce e cu ea. Să aibă dorințe și nevoi, pe care să nu le poată exprima, pentru că nu vorbea ca lumea. Totul, dublat de o personalitate foarte puternică, pe care a avut-o de când s-a născut, ducea la crize lungi de plâns și țipete foarte stridente.

E clar, are copilul ceva, mi-am spus panicată. Să mergem la un neurolog pediatru

Nu mai știu nici cum am găsit-o pe respectiva doctoriță, nici cum o chema. Țin minte doar că avea cabinetul într-un apartament în zona Gării de Nord și consultația a fost în jur de 120 de lei, în 2011.

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Articole relationate
Cum creștem copii independenți

Cum creștem copii independenți

Dacă aș fi primit câte un bănuț pentru fiecare dată în care mi s-a spus că fii-mea e prea dependentă de mine, că stă numai după fusta mea, că nu stă deloc...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti