Sari la conținut

Și noi, ce ne facem cu copiii acasă?

Aceasta-i întrebarea.

Iar s-a împărțit țara noastră în două: cei care găsesc oportun să rămână copiii acasă și cei care n-au decât să se obișnuiască cu ideea.

Eu sunt undeva la mijloc, consider preventivă și necesară măsura dar tot mi-a stricat puțin feng shui-ul. Nu mult, c-am avut suficiente înzăpeziri în București până acum încât să mă obișnuiesc cu școlile închise pe perioadă nedeterminată. Cel mai complicat de data asta este că trebuie să stăm acasă, nu tu parc, locuri de joacă sau vizite pe la muzee.

► Citește și Coronavirus în România. Copiii nu sunt în vacanță; copiii trebuie protejați!

Acasă, acasă, acasă

Soțul meu, din contră, n-are nici un feng shui bușit în aripă, ba mi se pare că e mai liniștit știindu-ne pe toți acasă.

Sincer, și eu aș fi mai liniștită dacă ar fi să-mi continui ritmul meu de zi cu zi, să mă duc la birou, să-mi termin treburile la timp, să mă duc la sală și să mă întorc seara acasă ca în orice altă zi normală de muncă în timp ce această ființă multitasking, zâmbitoare și cu mâncarea mereu proaspătă pe masă s-a ocupat de copii în cel mai sănătos mod cu putință.

Ei, cui nu i-ar plăcea?

În realitate, mama rămasă acasă renunță la toate îndatoririle ei din rolul de antreprenor/ angajat și trebuie să-și îmbrace în mai puțin de 24 de ore costumul de mamă cu program non stop.

(...)

Citește mai mult pe mamipetocuri.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Adi

    Ce faceti cu copiii acasa? Pai incercati sa va obisnuiti cu ideea. Pentru ca din momentul in care ati vrut copii, responsabilitatea voastra nr. 1 sunt exact ei, copiii. Orice altceva trece in planul 2, 3, ... n. Fie ca va place, fie ca nu.

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!