Sari la conținut

Stop virozelor! 7 alimente care cresc imunitatea copiilor

Vezi gGalerie foto

Pentru ca schimbarile de temperatura din sezonul rece sunt tot mai bruste, iar variatiile de la plus la minus sunt tot mai mari, cei mici sunt si mai predispusi virozelor respiratorii. Cercetatorii au demonstrat ca alimentatia are un rol extrem de imporant in aceasta situatie, iar unele alimente ajuta semnficativ sistemul imunitar.

Potrivit science.naturalnews.com, un studiu nou realizat de imunologii de la Universitatea Stanford a descoperit ca factorii de mediu, inclusiv nutritia, sunt de fapt cei care influenteaza sistemul imunitar. Acesta se adapteaza constant in lupta sa continua cu bolile, iar mostenirea genetica nu este factorul decisiv. Astfel, imunitatea este dobandita pe parcursul vietii, nu te nasti cu ea.

Revenind la alimentatie, este extrem de important ce le dam copiilor nostri sa manance, mai ales in timpul iernii. Pentru ca sistemul lor imunitar are nevoie tot timpul de substante nutritive care sa lupte impotriva virusurilor, bacteriilor sau a altor tipuri de germeni cauzatori de boli.

Intra in galeria foto si afla ce alimente cresc imunitatea copiilor!

Foto: Pixabay.com

Galerie foto

 • Somonul
 • Nucile
 • Ciupercile
 • Fructele de padure
 • Rosiile
 • Ciocolata neagra
 • Legumele verzi
Articole relationate
De ce devin copiii agresivi?

De ce devin copiii agresivi?

Uneori copiii devin agresivi, dar de ce? Mulți părinți se întreabă de ce copiii lor sunt atât de agresivi. Violența la unii copii devine din ce în ce mai frecventă...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!