Sari la conținut
Gabriela Codruța Nedelea

Gabriela Codruța Nedelea

Nutritie si Remodelare Corporala

Despre Gabriela Codruța Nedelea

Descriere:

Consilier in nutritie si remodelare corporala


Fiind absolventa de Sociologie, Gabriela crede ca abordarea omului ca fiinta bio-psiho-sociala este cheia atat in lucrul cu oamenii pe care-i consiliaza in nutritie pentru atingerea obiectivelor, dar si cu elevii sai de la cursul de Tehnician nutritionist unde este profesor-coordonator.

Absolventa a masterului de nutritie si remodelare corporala ca sef de promotie, a fost primul student-masterand care a prezentat in cadrul Congresului International de Educatie Fizica, Sport si Kinetotarapie (2014 si 2015), 2 lucrari de maxim interes, in sectiunea destinata profesorilor-doctori: “Reducerea riscului obezogen la copii si adolescenti prin dieta si kinetoterapie” si “Avantajele dietei personalizate versus dietele comerciale standardizate în tratamentul obezitatii”.

Prezenta lucrarilor sale in baza de date academica a atras atentia publicatiei germane LAP LAMBERT Academic Publishing Saarbrücken unde a primit invitatia de a-si publica lucrarile în limba germana. Pentru ca este dinamica, provocarea de a face parte din echipa programul SAMAS – Sanatate pentru mame si sugari ca si coordonator de proiecte sociale, este noul traiect de abordare a nutritiei pentru urmatoarele lucrari de cercetare ale Gabrielei.

Prezenta adesea in emisiunie TV care abordeaza nutritia, Gabriela a fost denumita “nutritionistul care demoleaza mitul dietelor”, pentru ca argumentele stiintifice pe care le aduce au in spate proba timpului si nu pot fi contestate.

Mai multe despre Gabriela pe www.programsamas.ro.


Articole Gabriela Codruța Nedelea

Detox! Da sau nu după naştere?

De la bun început trebuie să definim termenul de detox, care nu are nicio treabă cu a elimina din organism nişte toxine datorită unor sucuri pe care le bem câteva...

Trimite o intrebare

Titlul intrebarii este recomandat sa fie intre 10 si 160 de charactere.
Continutul intrebarii este recomandat sa fie intre 25 si 1600 de charactere.

Autentificare


Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!