Sari la conținut

Cum arată o sarcină monofetală, comparativ cu una gemelară. Povestea emoţionantă a femeii care s-a luptat ani buni să poată deveni mamă

Inapoi Inainte

Articole relationate
Alimente care conțin grăsimi bune – vouă care vă place cel mai mult?

Alimente care conțin grăsimi bune – vouă care vă place cel mai mult?

Toată lumea blamează grăsimile și se ferește de ele cât de mult poate. Pe seama lor sunt puse kilogramele în plus, dar și creșterea colesterolului și problemele cu inima. Cu toate acestea, nu grăsimile singure sunt vinovate că am luat noi proporții. Și nu toate grăsimile sunt rele. Grăsimile bune (sănătoase) ne protejează sistemul cardiovascular, dar și sistemul nervos. Probabil ați observat că atunci când ați ținut diete drastice fără grăsimi v-a fost mai greu să vă concentrați și ați fost mai irascibili. Așadar, o mare greșeală pe care o putem face e să punem toate grăsimile în aceeași oală. Pe scurt, mai ușor cu grăsimile saturate și trans – cele din lactate și brânzeturi, carne, unt și deserturi din comerț. Meniul zilnic, în schimb, trebuie să conțină grasimi mononesaturate și polinesaturate, precum acizii grași omega 3, care au reale proprietăți benefice pentru sănătate. Și acum, să trecem de la chineză la limba română. Care sunt cele câteva alimente care conțin grăsimi bune pe care le recomand:

Cum creștem copii independenți

Cum creștem copii independenți

Dacă aș fi primit câte un bănuț pentru fiecare dată în care mi s-a spus că fii-mea e prea dependentă de mine, că stă numai după fusta mea, că nu stă deloc fără mine, cred că aș fi strâns de-o vacanță pe ceva plajă exotică. Sau măcar de-un city-break. Și bineînțeles că am început și eu să mă gândesc dacă n-o fi așa. Că știți vorba aia, când își spune unul că ești beat, îl trimiți la culcare. Când îți spun doi, te culci tu. Cam așa a fost și la mine în momentul în care chiar am început să-mi fac griji că am un copil dependent de mine.

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!