Sari la conținut

Laura Cosoi, cu soțul și cu fetița de doar 8 luni, pe pârtie. "I-am promis Ritei că vom descoperi lumea împreună"

Inapoi Inainte

Articole relationate
Copilul și intoleranța la lactoză. Semne și simptome

Copilul și intoleranța la lactoză. Semne și simptome

Dacă micuțul tău se plânge că are crampe sau îi este greață după ce a băut lapte, ar putea fi vorba despre intoleranță la lactoză. Aceasta apare din cauza absenței sau insuficienței lactazei, o enzimă produsă în intestinul subțire. Lactaza ajută la transformarea lactozei, un tip de zahăr din lapte, în zaharuri mai simple, care pot fi ușor absorbite de organism.

Smiley a confirmat: “Noi acum înseamnă 3”.

Smiley a confirmat: “Noi acum înseamnă 3”.

Gata, este oficial: Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți! Artistul a dat vestea pe pagina lui de Facebook, printr-un mesaj extrem de emoționant: Suntem fericiți, ne simțim și mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărțim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare și la figurat, dar și la propriu :). Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje. Găsiți video lung și foarte personal aici.

Iată de ce nu este bine să acoperi căruciorul bebelușului cu păturica

Iată de ce nu este bine să acoperi căruciorul bebelușului cu păturica

Un părinte are întotdeauna grijă de copilul lui, însă uneori, lucrurile pe care le face pentru ca cel mic să se simtă confortabil și în siguranță poate pune, de fapt, viața micuțului în pericol. Când acoperim căruciorul unui bebeluș cu o pătură, în ideea de a-i face umbră și de a sta departe de razele soarelui, nu ne gândim întotdeauna și la consecințele acestui gest.

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!