Sari la conținut

Laura Cosoi, cu soțul și cu fetița de doar 8 luni, pe pârtie. "I-am promis Ritei că vom descoperi lumea împreună"

Vezi gGalerie foto

Laura Cosoi este o mămică extrem de curajoasă și de relaxată. După ce s-a întors din exotica vacanță organizată în Maldive, unde a plecat nu doar cu soțul, ci și cu pitica de doar câteva luni, s-a oprit pe pârtie, în Italia.

La doar câteva zile după ce s-au întors din vacanța din „țările calde”, Laura Cosoi și soțul ei au decis că este timpul să se bucure și de iarnă, în adevăratul sens al cuvântului. Și unde simți mai bine iarna, dacă nu pe pârtie? Cei doi au plecat la schi împreună cu fetița lor, Rita, care la vârsta ei fragedă pare să viziteze de pe acum cât alții n-au reușit într-o viață. Se pare că proaspătă mămică este extrem de curajoasă și își dorește să îi arate micuței ei întreaga lume, iar Rita reacționează extrem de bine în vacanțe, așa cum chiar Laura a dezvăluit recent. Fetița nu este un bebeluș pretențios și se adaptează oricărui program.

Laura a dorit să imortalizeze ceea ce a fost, probabil, prima întâlnire a Ritei cu pârtia. Vedeta s-a fotografiat alături de soțul ei și fetița lor pe pârtie, iar imaginea a fost însoțită de un mesaj ce explică cât de bine s-a distrat familia în acest cadru de poveste. „Sentimete uimitoare”, a scris Laura în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Mai mult, Laura a explicat că ea și soțul se dau pe rând pe schiuri, astfel încât Rita să nu rămână nicio clipă în grija vreunui străin.

Așa cum era de așteptat, internauții s-au și împărțit în două tabere: cei care au lăudat-o pentru faptul că alege să călătorească și să stea tot timpul cu fetița, în loc să o lase cu o bonă, și cei care au spus cu ironie că, atunci când ai bani, totul este posibil.

Până una alta, noi o felicităm pe Laura pentru curaj. Suntem sigure că Rita va avea parte de o mulțime de beneficii, de pe urma acestui stil de viață conturat de la o vârstă fragedă.


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!