Sari la conținut

Ce faci inainte de a avea un copil?

Intrebam si noi: ce faci inainte de a avea un copil? Adica inainte de a-l concepe? Nu rade! Avem cateva sfaturi pentru tine si iti recomandam cateva lucruri pe care ar trebui sa le faceti - si tu si partenerul tau, inainte de a concepe un copil:

1. Mergi la o degustare de vinuri: este o experienta foarte interesanta, pe care orice persoana ar trebui sa o incerce macar o data in viata. Daca nu cumva vrei sa o amani pentru urmatorii 10-15 ani, mai bine te-ai duce acum, caci un copil mic nu va sta cuminte intr-un asemenea mediu mai mult de 10 minute.

2. Fa bungee jumping, inoata cu rechinii si oricare alt lucru nebunesc iti mai trece prin minte. Dupa ce se naste cel mic, constiinta te va tine legat de maini si de picioare.

3. Mergi in toate restaurantele elegante si sofisticate acum, caci cu caruciorul dupa tine nu va mai fi la fel.

4. Apreciaza-ti si contempla-ti baia, cat inca mai ai timp sa stai singur in ea cat poftesti. Va deveni in scurt timp un loc pe care il vei uri mai mult ca sigur, asociindu-l cu scutece murdare si mirosuri suparatoare.

5. Petreceti o zi intreaga in pat, fara sa faceti nimic. Dupa ce vine barza, nu veti mai avea parte de acest "lux".

6. Fii ultimul care pleaca de la petrecere, caci inca nu ai acasa o bona enervata ca intarzii sau bucuroasa ca va avea ocazia sa te taxeze mai mult pentru orele de peste program.

7. Poarta haine din matase, casmir si alte materiale pretioase. Inca nu ai un bulgare de om dragalas... care imprastie saliva peste tot prin jurul lui.

8. Fa o calatorie lunga, neplanificata, unde neprevazutul sa fie litera d elege. Dupa ce vine micutul,  neprevazut si calatorie o sa-ti dispara din vocabular.

9. Fa de cateva ori cel mai nebunesc lucru care iti vine in cap. Nu-l vei mai putea face decat dupa nunta copilului tau.

10. Fa sex dimineata!

11. Zboara la clasa I, mergi la clasa I cu trenul.

12. Ocupa-te de cariera, pune bani deoparte, construieste-ti o imagine publica, fa un blog si/sau un site.... O sa ai ceva de facut cat doarme bebe.

Ce mi-a scapat mie, adauga tu!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!