Sari la conținut

10 cele mai ciudate sfaturi de sarcină pe care le poți auzi de la rudele binevoitoare

Atunci când ești gravidă, cel puțin pentru prima dată, te documentezi în dreapta și în stânga, să fii sigură nu doar că nu pui în pericol sănătatea copilului, ci că îi oferi tot ceea ce se poate mai bun. Ei, cum în dreapta și în stânga nu se află întocmai specialiști, dăm cu urechile de sfaturile rudelor. Și cum ele au mai trecut prin această experiență, au crescut deja un copil sau știu ele de la o prietenă bună cum se crește unul, oferă sfaturi! Sfaturi dintre cele mai prețioase.

► Citește și 10 efecte ciudate ale sarcinii care sunt absolut normale

Ce am auzit eu, cel mai ciudat, în periaoda sarcinii?

Dacă vreți băiat, zi-i lui să-și pună testiculele la gheață – Ei, pe asta o știați? Mă rog, se pare că există un adevăr în acest sens, și anume că temperatura poate juca un rol în determinarea sexului bebeluşului. Explicaţia ar fi că testiculele trebuie să aibă o temperatură mai scăzută cu câteva grade decât cea a corpului pentru a crea spermă de calitate. Astfel a apărut şi recomandarea ca bărbaţii să se frece zilnic pe testicule cu un cub de gheaţă, câte un minut, de două ori pe zi, pentru a crea astfel mai mulţi spermatozoizi. Şi cum spermatozoizii purtători de cromozomi Y (adică cei care fac băieţi) sunt mai rapizi, fiind mai mulţi, cresc şansele ca unul dintre ei să ajungă primul la ovul. Medicii spun totuşi că a-ţi freca zilnic testiculele cu gheaţă poate fi periculos. Deci să uităm de sfatul acesta, zic!

Să nu beau ceai fierbinte că îmi ard copilul – Da, ăsta e sfatul suprem! Ceai mai rece, să fiu sigură că nu se opărește pielea puiului!

Să beau bere – Eeei, a zic cineva că alcoolul e interzis în sarcină?! Doar dacă nu vorbim despre bere, că, spun ele, suprema băutură blondă își dezvoltă un copil jucăuș și plin de viață. Hehe, cred și eu! 

Să fac pipi dimineața, într-un pahar cu apă și cu bicarbonat – Dacă face bule, e băiețel, dacă nu face, e fetiță. Eeeei, trebuie să zic că pe asta am încercat-o și evident că nu, nu se aplică!

Nu ridica mâinile deasupra capului! De ce?! Cum de ce?! Dacă se stranguleză copilul cu cordonul ombilical?!

Musai să nasc naturalNu de alta, dar vrei să te poți numi femeie adevărată, nu?!

Să anunț din prima clipă? – Cum să ții, măi mamă, sarcina secretă timp de 3 luni? Vrei să iasă copilul mut?!

Mănâncă, măncă tot, că acum trebuie să mănâci cât pentru doi! – Da, asta e clasică! Mănânc cât doi, mă fac cât patru, iar bebe iese pufos din prima clipă.

Nu mătura și nu călca rufe, că o să ai un copil urât! – Ei, uite că eu risc! Important este sa fie sănătos.

Nu cumpăra nimic înainte de a naște, că nu e semn bun! Ai maaare grijă – Da, nici măcar scaun de mașină nu voi lua! Îl voi ține în brațe! (notați ironia)
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!