Sari la conținut

Ashton Kutcher şi Mila Kunis așteaptă al doilea copil

Încă un bebe în familia Kutcher – Kunis! Actorii americani au confirmat că vor deveni părinți pentru a doua oară, cei doi mai având o fetiță în vârstă de aproape 2 ani.

Potrivit revistei People, Ashton Kutcher şi Mila Kunis aşteaptă un nou membru de familie. Cuplul, care s-a căsătorit în iulie anul trecut, sunt deja părinţi unei fetiţe în vârstă de 20 de luni, Wyatt Isabelle.

"Ashton se luminează atunci când vorbim despre Wyatt si cel mic, care e pe drum," a declarat o sursă apropiată de Kutcher. "Totul vine natural la el atunci când e vorba de a fi tată”, a declarat Mila Kunis potrivit etonline.com.

De altfel, în octombrie, vedeta din "Bad Moms", în vârstă de 32 de ani, şi-a împărtăşit entuziasmul despre extinderea familiei sale declarând pentru Business Insider, "Da! Absolut, sigur".

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce actorul s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. Însă relaţia acestora a început mult mai târziu, în 2012, cei doi logodindu-se în februarie 2014. În octombrie 2014, Mila Kunis a născut o fetiţă, Wyatt Isabelle, acesta fiind primul copil al cuplului. Cei doi actori s-au căsătorit pe 4 iulie, de Ziua Naţională a Statelor Unite ale Americii.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!