Sari la conținut

"Cam asta înseamnă ca trei copii să crească în acelaşi timp în burta ta”. O graviduţă și-a arătat burta de 20 de kilograme pe rețelele de socializare

Vezi gGalerie foto

Rată generală a sarcinilor gemelare spontane este de 1.2 la 100 de nașteri, depinzând de tipul de gemeni. Tripleții apar 1 la 6889 nașteri, iar cvadrupletii 1 la 575000 nașteri.  Probabil acesta este şi motivul pentru care Maria Jorstad, din Copenhaga, s-a simţit atât de norocoasă când a aflat că este gravidă cu tripleţi, distribuind zeci pe contul personal de Instagram zeci de imagini cu burtica ieşită din comun. 

Maria şi soţul ei sunt deja părinţii unui băieţel şi urmează ca în această lună să le ureze bun venit pe lume nou născuţilor tripleţi: încă un băieţel şi două fetiţe.

Până atunci, însă, Maria a decis sa își folosească contul de Instagram pentru a le arăta celor apropiați cum arată o sarcină cu tripleți. Contul ei  a avut un succes atât de mare, încât a strâns peste 200.000 de like-uri.

„Ce călătorie am avut… De la şocul aflării că port în pântece trei copii, până la reacţiile oamenilor, numeroaselor analize şi toate planurile şi grijile schimbării vieţilor noastre. Nu a fost nimic obişnuit în această sarcină”, a scris Maria pe profilul ei.

„Sunt bucuroasă ca am surprins totul în fotografii. Chiar arată creşterea surprinzătoare pe care am experimentat-o. Îmi părea tare ciudat să am o burtă atât de mare care, în ciuda formei, nu cădea deloc”, a mai scris ea.

Postările ei au stârnit multe comentarii cu privire la sarcinile dificile și la impactul atât fizic cât și psihic pe care îl poate avea o sarcină cu tripleți.




 
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!