Sari la conținut

Cele mai puternice fotografii de la naştere ale anului 2017

Lacey Barratt este cunoscută pentru fotografiile pe care le surprinde în sălile de naştere. De un impact răsunător, imaginile reuşesc să ilustreze deopotrivă forţa şi slăbiciunea pe care le simte o mamă, atunci când dă viaţă, teama şi uşurarea, miracolul şi eliberarea – amalgam de sentimente pe care numai imaginea copilului tău ţi-l poate oferi, într-o singură fracţiune de secundă.

Imaginile poartă amprenta Lacey Barrat şi spun poveşti de naştere dintre cele mai diverse şi mai răsunătoare.

Chantelle Watt

Maddison Gore – Naşterea lui Maddison a fost specială pentru că micuţul ei a venit pe lume extraordinar de repede. Când asistentele i-au înmânat copilul, nu i-a venit să creadă. Imaginea a surprins perfect momentul în care a realizat că a devenit mamă şi că atunci a fost momentul: cursa a început!

Brittany Attard – Fetiţa lui Brittany s-a născut cu foarte mult păr. M-am uitat la ea şi m-am gândit: sigura aşa arăta şi Rapunzel, când s-a născut.

Amy O’Bryen – Lui Amy nu i-a fost întocmai uşor. Dar când s-a văzut cu micuţul în braţe, l-a strâns la piept şi a simţit o eliberare imensă şi o fericire de nedescris.

Michelle Siemmonds – Nu cunosc foarte mulţi taţi care vorbesc despre naşterea soţiei. Dar eu iubesc să fotografiez conexiunea dintre parteneri, în astfel de momente. Bărbatul este cel care reuşeşte să îi dea femeii încrederea necesară, iubirea de care are nevoie în acele momente. Soţul lui Michelle s-a asigurat că îi oferă soţiei tot ceea ce îi trebuie, în cele mai agonizante momente.

La naştere, foarte puţine lucruri normale sunt considerate ca anormale. Eu mă lupt foarte tare cu social media, pentru ca fotografiile mele să nu fie interzise din mediul online. Aceasta a fost ultima naştere la care am asistat în 2017. Mama şi-a ghidat copilul cu propriile mâini. Puţine sunt cazurile în care mamele îşi ating copilul, când nasc. Iubesc fotografia asta.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!