Sari la conținut

Cum sa faci un video de sarcina reusit

Cele mai multe video facute in perioada sarcinii, mai ales daca nu apelezi la ajutorul unor profesionisti, sunt de tipul time-lapse: multe cadre de o secunda, luate pe intreaga perioada a sarcinii.

De ce anume ai nevoie?

Principalul ingredient aici este rabdarea, pentru ca filmul nu se va vedea decat peste cateva luni. Poti spune, fara niciun fel de metafora, ca el creste odata cu bebelusul.

Dupa care ai nevoie de o idee a filmului, pe care sa o stabilesti de la inceput. Poate fi ceva extrem de simplu: incepi cu un sarut, incepi cu aratarea testului de sarcina etc

Ai nevoie si de un fir comun al filmului, cel care va face legatura intre toate aceste imagini disparate. Este destul de simplu: filmarea se face mereu in acelasi loc, eventual purtand aceleasi haine. 

Trebuie sa ai si un element care marcheaza trecerea timpului. In sarcina, acesta vine de la sine, fiindca burtica creste si iar creste. Dar ar fi bine sa ai si ceva care indica din ce moment al sarcinii sunt imaginile. Un calendar, o foaie pe care este scrisa luna, toate sunt la fel de bune.

Ca sa iasa bine, este util sa stabilesti o rutina: de exemplu, faci fotografiile in acelasi moment al zilei, in fiecare saptamana. In acest fel esti sigura ca nu ai sarit peste vreo etapa. 

Multe, multe fotografii: orice fotograf iti va spune asta - secretul pentru a avea o fotografie frumoasa este sa faci cat mai multe, ca sa ai de unde alege.

 

Iar acum, haideti sa va arat ce film dragut poate iesi daca respecti toate aceste lucruri:

Sau, poate ca preferati cu mai mult umor si ceva mai multa actiune:

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


  adevarul.ro