Sari la conținut

De ce merită să porți haine speciale pentru gravide și pentru alăptare?

Daca în primele 15-20 de săptămâni de sarcină burtica este mititică și uneori bine ascunsă pe sub haine mai largi, în al  doilea trimestru lucrurile încep să ia amploare și, atât pentru confortul tău cât și al lui bebe este recomandat să porți haine dedicate acestei perioade. Vestita salopeta este demult uitată de către designerii de haine de maternitate, ea fiind înlocuită de pantaloni skinny sau slim fit, rochii care să îți flateze doar formele care te avantajează, bluze special create pentru o alăptare confortabila și câte și mai câte.

Și chiar daca la prima vedere ai impresia că nu merită să investești in haine pentru gravide, adu-ți aminte că în cele nouă luni de sarcină trebuie să îți pui in valoare feminitatea, silueta și să te simţi cea mai frumoasă din lume. Bebe va simți asta și va fi mult mai fericit. Iar despre tati putem spune acelaşi lucru. Deci, putem afirma cu tărie că vei avea nevoie cel puțin de produsele pentru gravide de mai jos.

Pijamalele pentru gravide și alăptare

Confecționate din bumbac organic și un pic de elasten, pijamalele pentru gravide și alăptare iau forma corpului dar în aceeași timp oferă și lejeritatea de care ai nevoie în timpul somnului. Zona taliei prezintă un sistem care se poate adapta pe măsură ce burtica crește iar bluzele au spații dedicate pentru alăptare. Ce ne-a plăcut foarte mult este că acestea sunt discrete iar daca nu ar fi fost semnalizate special în fotografii nici nu le-am fi observat.

Rochii de ocazie pentru gravide și mămici care alăptează

În special vara suntem invitate la minim 2-3 evenimente pe sezon. Iar dacă în timpul zilei poate avem mai multe opţiuni vestimentare, atunci când vine vorba despre rochii de seară pentru gravide, situaţia se complică. Pe magazine online precum hotmama.ro am găsit rochii foarte frumoase la preturi foarte convenabile. Se pot purta și de doamnele care nu au burtică însă ele sunt mai degrabă puse în valoare de o siluetă cu burtică <3. Și chiar dacă nu pare, ele sunt prevăzute cu spații pentru alăptare – astfel, rochița poate fi purtată si la primele evenimente la care mergeți însoțiți de bebe.

•  Haine de birou pentru gravide si alăptare

Chiar dacă nu mergem toate cele 9 luni la birou iar în această perioadă programul este mai scurt, în continuare trebuie să ne îmbrăcăm adecvat pentru mediul în care lucrăm. O piesă care te va salva întotdeauna este o pereche de pantaloni de gravide slim fit. O vei putea purta in orice zi a săptămânii alături de o bluză mai lărguță. Iar când te plictisești de pantaloni, alege o rochie uni care îți va contura foarte frumos burtica.


 

Rochii, pantaloni, pijamale pentru gravide și mămici care alăptează se pot comanda simplu și rapid, cu transport gratuit de pe www.hotmama.ro Poate vă veți întreba daca există și un magazin fizic în care toate cele de mai sus se pot proba însă fondatoarele ne-au mărturisit că au ales să funcționeze mai degrabă online deoarece vor să vină în ajutorul gravidelor și al mămicilor oferindu-le mai mult timp liber în această perioadă. Probatul și umblatul prin magazine poate fi o activitate foarte obositoare și consumatoare de timp, în special în lunile avansate ale sarcinii. În plus, cabinele de probă nu sunt la fel de igienice precum interiorul casei tale.

Redacția suntmamica.ro este de acord cu cele de mai sus și vă invită să vă alegeți produsul preferat de pe www.hotmama.ro, acum cu o reducere de 10% la folosirea codului hotmama10 în coșul de cumpărături.


   
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!