Sari la conținut

Numerologie - Semnificatiile numarului 11

Caracteristicile acestui numar sunt: intuitia, iluminara, idealismul. Sunt visatori si au planuri legate de componenta spirituala. Este unul din cele doua numere majore in numerologie. 11 este primul, al doilea este 22.

Numarul 11 este asociat conceptelor idealiste si problemelor care tin de aspectele spirituale. Se considera ca este un numar dificil si complex. Posesorii numarului 11 sunt inspirati si inspira, dar au dezavantajul de a conduce ghidat doar de opiniile si conceptiile lor. Sunt radicali si intransigenti.

Pentru cei ale caror nume se afla sub puterea numarului 11 este esential modul in care sunt educati si formati, pentru ca prin educatie pot deveni adevarate forte. Needucat devine un spirite malefic inclinat catre rau.

Au o putere interioara innascuta, sunt profesori excelenti si sunt inclinati catre filozofie. Nu conteaza ce domeniu de activitate voi urma, se vor descuraca foarte bine de fiecare data. Au o intuitie foarte puternica. Sunt pasibili de tulburari psihice, depresii si au probleme de adaptare, pentru ca ei inteleg lumea numai in modul in care o percep ei. Pentru aceasta nuna educare a celor care se afla in puterea numarului 11 este fundamentala.

Au o memorie buna, sunt analitici si muncitori. Pentru aceste calitati pot reusi in orice domeniu, dar exceleaza in lumea afacerilor mai ales daca "lucreaza" cu bani si speculatii financiare.

Sunt idealisti, iar acesta este aspectul pozitiv pentru numarul 11. Gandesc in avans, anticipeaza cu rigurozitate, si sunt capabili sa inteleaga efectele pe termen lung ale actiunilor si planuri pe care le fac in prezent.

Sunt usor de dezamagit. Sustin arta, muzica si stiu sa vada cu adevarat frumusetea.

Atitudinile negative asociate cu numarul 11 sunt: tensiunea nervoasa, o sensibilitate exagerata si un temperament vulcanic, uneori. Sunt visatori si uneori confunda fanteziile cu realitatea.

Afla aici cum calculezi numarul care corespunde numelui copilului.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!