Sari la conținut

Numerologie - Semnificatiile numarului 22

Caracteristicile numarului 22 sunt: indemnarea iesita din comun pentru tot ceea ce presupune a face ceva cu mainile. Ei sunt Mesterii, Constructorii si Creatorii. Au o capacitate uriasa de efort, o forta inetrioare uriasa si se nasc lideri.

Este unul din cele doua numere majore in numerologie. 11 este primul, al doilea este 22.

Numarul 22 este numarul magic, Maestrul. Cuvantul cheie pentru numarul 22 este Mesterul Constructor. Acesta este un numar foarte greu, iar numele care sunt sub puterea numarului 22 sunt date celor care vin pe lume cu o misiune.

Sunt capabili sa faca orice, si orice ar face, vor face perfect. Numarul 22 poseda calitati unice, iar modul in care abordeaza problemele, de multe ori foarte neortodox, sunt tot atatea solutii catre succes. Ei sunt cei care schimba lumea prin ceea ce spun sau realizeaza.

Numarul 22 functioneaza si in sens practic si sunt capabili sa produca lucruri speciale. Sunt idealisti si tot ceea ce fac fac spre binele omenirii. Au o forta interioara rara si sunt prin excelenta carismatici.

Uneori pot sa fie aroganti si excentrici. Se intampla rar pentru ca sunt constienti de forta si puterea lor ceea ce ii face superiori din toate punctele de vedere.

Afla aici cum calculezi numarul care corespunde numelui copilului.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!