Sari la conținut

Numerologie - Semnificatiile numarului 7

Caracteristicile numarului 7 sunt: excelenta capacitate de analiza, buna intelegere a realitatii, cunostintele profunde, inclinarea catre studiu si meditatie.

Numarul 7 este asociat cu gandirea profunda, cu analiza si introspectia. Semnul distinctiv pentru cei ale caror nume sunt guvernate de puterea numarului 7 este o minte buna, vesnic in cautarea adevarului. Sunt capabili de a analiza si judeca nediscriminatoriu, observa ceea ce putini altii vad si inteleg si dovedesc mereu o intelegere profunda a realitatii.

Numarul 7 este capabil sa ajunga la adevar in urma unor demersuri logice. Sunt profesori foarte buni, sunt judecatori si medici excelenti. Pot comunica pe diferite niveluri la fel de bine si se fac intelesi usor de toti.

Aspectele pozitive ale numarului 7 sunt perfectionismul intr-un sens foarte bun al cuvantului. Sunt logici si folosesc mereu abordarea rationala a problemelor. Par lipsiti de emotie si de un pragmatism maxim.  La deplina maturitate sunt persoane echilibrate, multumite de sine si linistite.

Aspectele negative se refera la lipsa de incredere in oameni. Au tendinta de a fi introvertiti si prea mult centrati pe propria lui persoana. Se adapteaza greu, sunt critici si uneori dovedesc intoleranta.

Le place sa lucreze singuri si au propriul lor ritm. Comunica foarte bine cu cei care se bazeaza pe emotii si care au rabdare sa le castige increderea.

Afla aici cum calculezi numarul care corespunde numelui copilului.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!