Sari la conținut

Numerologie - Semnificatiile numarului 8

Caracteristicile numarului 8 sunt: disponibilitatea totala pentru eforturile practice, dorinta de a avea puterea si  orientarea puternica catre obiective materiale.

Caracteristica numarului 8 este dorinta de a conduce. Au bune abilitati administrative si un bun potential pentru afaceri sau alte pozitii de putere. Sunt predestinati sa primeasca recompense financiare si materiale si au calificarea si abilitatile pentru a pune pe picioare o afacere cu mare eficienta. Au o buna judecata cand este vorba despre bani si probleme comerciale, si au capacitatea de a intelege cum se face bogatia.

Sunt facuti sa fie oameni de afaceri si de cele mai multe ori reusesc sa intre in randul celor mai bogati oameni.

Sunt indivizi pozitivi orientati mereu catre rezultat. Sunt putini cei care au mai multa energie decat cei ale caror nume sunt sub influenta numarului 8. Sunt facuti sa-ti construiasca strategii si planuri de viitor, care reusesc sa-i duca mereu catre succes. Sunt manageri excelenti, pot planifica cu meticulozitate o strategie, pot initia si finaliza proiectele, au foarte mare incredere in ei si in capacitatea lor.

Partea negativa este ca sunt foarte rigizi si foarte incapatanati. Ambitia care este o parte buna, devine de la un moment dat incolo o bariera in calea progresului.

Numarul 8 este foarte materialist, este dornic sa junga la putere si este dependent de forta pe care aceasta o da. Este facut sa fie lider. Pot fi cumparati usor cu sume mari de bani si uneori pot dezamagi.

Afla aici cum calculezi numarul care corespunde numelui copilului.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!