Sari la conținut

Obiectul neașteptat care te poate ajuta să gestionezi mai ușor durerile travaliului

Indiferent dacă planul tău de naștere implică practicarea respirației profunde, administrarea de medicamente, terapia cu apă sau toate cele menționate mai sus, cu siguranță temerile tale sunt încă enorme și tot cauți soluții care să te ajute să suporți mai ușor durerea. Ce spui de aceasta? Crezi că s-ar putea dovedi utilă?

Citește și: Cele mai bune exerciții pentru o naștere naturală mai puțin dureroasă

Mary Nieland, femeia din spatele companiei Fox Valley Birth and Baby care oferă fotografii și video-uri la naștere, a postat pe Facebook un sfat interesant.
“Știai că pieptenele poate fi folosit în timpul travaliului? Și nu, nu este pentru părul tău. Odată prins în mâini, te poate ajuta la apăsarea punctelor de acupunctură din mâinile tale. Acest lucru face parte din teoria durerii de control care spune că în astfel de momente creierul se poate concentra doar asupra unui număr selectat de senzații. Din moment ce terminațiile nervoase sunt mai aproape de mâinile tale, acestea ajung mai repede la creier. Practica aceasta ajută corpul să uite de contracții.”

Citește și: E vorba de travaliul tău, nașterea ta și bebelușul tău

Postarea lui Nieland a explicat că cel mai bun mod de a manevra pieptenele este de strângerea acestuia la baza degetelor. Mary Nieland a inclus, de asemenea, și practicarea trucului cu pieptene a unei mame.

Din data de 15 Iulie de când a fost făcută postarea pe Facebook, aceasta a obținut 22.000 de comentarii și 20.000 de share-uri. O mare parte din feedback a venit de la mamele care urmează să nască care au spus că vor include un pieptene în bagajul lor pentru spital.

Citește și: Ce nu mi-a spus nimeni, înainte să nasc natural... 

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!