Sari la conținut

Pielea în sarcină – ce să facem ca să ținem problemele sub control?

În zilele noastre, să devii mamă este mai dificil decât ne-am imaginat vreodată. Dincolo de partea de maternitate, sarcina ne oferă tot felul de provocări la care nu ne-am fi gândit. Eu am fost surprinsă chiar și a doua oară, pentru că nicio sarcină nu seamănă cu alta. Nu știu la voi cum a fost, dar pe mine m-au răpus schimbările fizice și emoționale. Vai de colegii mei (familia deja nu se mai pune la socoteală), la ce furtuni au fost expuși în 9 luni! Pe lângă amalgamul de schimbări hormonale, poftele alimentare care nu se mai terminau și schimbările neobișnuite ale corpului, pielea în sarcină a suferit și ea.

Pielea în sarcină – vești bune!

În timpul sarcinii, pielea va suferi de o serie de modificări, de la acnee la părul facial și multe altele. Este întotdeauna o idee bună să începem să avem grijă de noi înainte de a scăpa lucrurile de sub control, atât cât putem face, desigur.

► Citește și Andreea Ibacka, sfaturi despre îngrijirea pielii în sarcină

De cele mai multe ori, problemele de piele pe care le experimentăm în timpul sarcinii vor dispărea odată ce micuțul va veni pe lume. Chiar dacă aceste simptome se estompează în mod natural, 9 luni este o perioadă lungă de timp în care putem avea ocazia să nu ne simțim bine în propria piele.

    O recomandare pentru a ne menține strălucirea pielii este masca din nucă de cocos și miere, ca tratament săptămânal. Mierea este un hidratant natural care ajută la hidratare. Este, de asemenea, bogată în vitamina C și B, precum și enzime vii care vor ajuta la hrănirea tuturor tipurilor de piele.

(...)

Citește mai mult pe florinabadea.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!