Sari la conținut

Poti sa fii flexibila in sarcina?

Pe mine toata perioada sarcinii m-a deranjat enorm lipsa de flexibilitate. Mai ales spre sfarsit, cand pana si cele mai banale miscari, cum ar fi sa iau ceva de pe jos sau sa ma inchei la sireturi era extrem de complicat. 

Si toate acestea, chiar daca inainte nu am fost o persoana care sa se dea in laturi de la a face un sport. Insa probabil si-a spus cuvantul faptul ca am renuntat la efort fizic de indata ce am aflat ca sunt insarcinata si am recurs numai la plimbari lungi. Alte persoane insa nu fac asta. Ele isi adapteaza exercitiile in functie de noua conditie si reusesc sa se simta mult mai bine.

Si mai sunt unele persoane, extrem de putine, este adevarat, despre care nici nu ai spune ca sunt insarcinate, atat de capabile sunt sa isi miste corpul in orice pozitie vor ele. Am sa va arat acum un video care a devenit viral, atat de incredibil este ce se intampla acolo. In el, Kinki Wong, insarcinata in 39 de saptamani, adopta aparent fara nicio greutate niste pozitii yoga pe care multe dintre noi nu le-am putea face nici in cea mai buna forma a noastra.

Nu va sfatuim sa incercati ceva similar, riscurile sunt multiple. Insa puteti incepe sa lucrati pentru flexibilitatea voastra intr-un mod mult mai cuminte, cu pozitii de yoga speciale pentru sarcina:

Exercitii pentru durerile de spate

Exercitii care te pregatesc pentru nastere

 

Citeste si despre exercitiile care nu sunt recomandate in timpul sarcinii.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!