Sari la conținut

Un bebeluș a fost filmat făcând pipi chiar în burtica mamei. VIDEO haios

Când am vorbit despre curiozităţile sarcinii și despre ce face bebeluşul, în burtică, am aflat că, printre altele, micuții nenăscuți fac pipi în burtică, beau, fac pipi şi iar beau :). Numai că nu am și văzut asta.

Ei bine, într-o postare publicată pe pagina de facebook a medicului ginocolog Gheorghe Gică, am văzut foaaaarte clar cum bebelușii urinează în burtica mamei. Este vorba despre un băiețel de 30 de săptămâni, ai cărui părinţi au venit la un control de rutină. Și, dacă mai aveau vreun dubiu cu privire la sexul copilului, micuțul le-a arătat foarte clar că face pipi exact ca un băiețel. Medicul ginecolog l-a surprins făcând pipi în burtica mamei lui, iar imaginile incredibile cu activitatea intrauterină a băieţelului au fost postate pe pagina de Facebook a medicului.

”Începând cu primele săptămâni în care îți asumi rolul de mamă, vei simți nevoia să vezi zâmbetele prețioase și sincere ale bebelușului sau gesturile haioase pe care le face încă din perioada în care se află în burtică. Folosind la ecografie scanerele 4D cu ultrasunete, sonograful a putut descoperi că bebelușii pot zâmbi sau exersa mișcări faciale în burticile mămicilor lor, începând din săptămâna a 26-a”, povestește medicul ginecolog Gheorghe Gică pe pagina sa de Facebook.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!