Sari la conținut

Videoclipul care a ajuns viral: O mămică a născut în mașină, pe autostradă

Orice mamă care a trecut prin travaliu poate confirma că stările de dinainte de naștere sunt pline de durere, frică și stres și, cel mai indicat lucru este să fii pregătită pentru orice situație nouă, fără să pui prea multă presiune pe tine.

Experiența recentă a unui cuplu din Ontario, Canada, este exemplul perfect. Pe 10 mai, Troy și Erika Campbell se aflau pe autostradă și se îndreptau către spital, pentru a da naștere bebelușului, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată: bebelușul nu a vrut să mai aștepte până la destinație.

În timp ce conducea, Troy a luat legătura telefonic cu moașa, care l-a sfătuit să tragă mașina pe dreapta și să sune la urgențe. Tatăl bebelușului a făcut tot ceea ce l-a sfătuit moașa și a continuat să urmeze instrucțiunile, pentru a o ajuta pe Erika să nască.

Întreaga experiență a fost filmată de Troy și postată ulterior pe canalul de YouTube. Videoclipul a început chiar imediat după ce Erikăi i s-a rupt apa.

„Iese, aproape că iese, spune-mi ce să fac”, îi spune prin telefon Troy moașei. Odată ce bebelușul a ieșit din pântece, tatăl a poziționat-o pe cea mică pe pieptul Erikăi și au așteptat amândoi primul plânset al nou-născutului. 20 de secunde mai târziu, fetița, pe care au numit-o Nova, a început să plângă, acest lucru oferindu-le o mare ușurare părinților.

Cuplul Cambell mai are încă doi copii, în afară de micuța Nova.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!