Sari la conținut

Vrei să enervezi o gravidă? Iată ce poți face

Când ești gravidă, de cele mai multe ori hormonii tăi o iau razna. Așa că nu e de mirare că ești fie ușor de enervat, fie ușor de emoționat, astfel încât ceilalți să aibă tendința ori să fugă cââââât mai departe de tine ori, în cazul familiei, să se roage să treacă cele nouă lui cât ai bate de palme.

Ce le supără cel mai tare pe gravide? Lista ar cuprinde 100 de lucruri, dar haideți să ne rezumăm la 10:

Mănâncă! Mănâncă orice, mamă, că de acum sunteți doi! Fraza asta se aude cel mai des în primul trimestru de sarcină, perioadă în care e posibil să te enerveze și numai mirosul apei. Mănâncă numai ce și cât poți, draga mea, că e normal să fii așa.

Aaa, eu am pierdut o sarcină. Când aveam 11 săptămâni...– Spuse o binevoitoare unei graviduțe de 6 săptămâni! Mhm, ce bine, chiar aveam nevoie să aud asta, după ce că stau cu inima cât un ghem în primul trimestru.

Hai că nu te-ai îngrășat chiar tare – Spre ultima parte a sarcinii, când simți că expodezi! Putem, pur și simplu, să nu aducem vorba de kilogramele mele? Sunt ALE MELE, eu mă voi chinui să scap de ele pentru că știu, bebele îl port doar o dată în burtă. "Negravidă" sunt tot restul vieții!

► Citește și De ce devenim experţi în tot la vederea unei gravide?

Pot să pun mâna pe burtica ta? – Da, da, pune, dar și pe penisul bărbatului meu, că și el a contribuit la asta! Sau măcar lasă-mă să pun și eu mâna pe burta ta! Heeei, dacă eu te-am invitat să-mi atingi această parte a corpului, care este totuși intimă, de ce o faci? Nu vei simți decât un material textil sau, în cel mai bun caz, o piele! Dacă mișcă bebele și simt nevoia să îl atingi, îți voi spune eu!

Aaaa, păi când eram eu gravidăăăăă – Sincer! Nu îmi pasă! Fiecare sarcină este unică, la fel ca fiecare om, ca fiecare copil. So, give me a break și nu mai compara!

Fii fericită că e bine copilul, lasă că nu te mai poți da jos din pat de rotundă ce ești – Așa este, când ai ajuns în ultimul trimestru cea mai mare bucurie este că ai ajuns până acolo și că totul e bine, dar da-mi voie, te rog, să mă vait. Nu pot vorbi cu perna (chiar dacă ea nu mă judecă).

Eheeee, lasă dragă că nu mai poți dormi, stai să vezi după ce se naște copilul! – Gata, m-am mai liniștit acum. Hai să trăiești!

Nu naști natural/prin cezariană? Păi stai să-ți spun eu care sunt avantajele! – Mmm, ce bine că te-am întâlnit! Altfel, trebuie să le caut în manuscrisele chinezești și zău că mi-ar fi fost imposibil să le știu! Am avut timp nouă luni să mă gândesc și nici nu ți-am cerut părerea, chiar nu te poți abține?

Ah, ce prost dispusă ești de la sarcină! – Wow! Really? Nici că mă așteptam la așa ceva!!!!

Hmm, gata, s-a cam dus cu trupușorul de domnișoră! Spune doar atat:



 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!