Sari la conținut

”Get fit for summer” – program de nutriție pentru voi

Gata, s-a copt bine și ”Get fit for summer” – program de nutriție pentru voi, pe care abia am așteptat să îl aduc la lumină. Prietenii cu care l-am testat au zis că sunt primii pe lista de înscriere.  Așa că deschid lista pentru următoarele 3 saptămâni, așa încât pe 29 mai să începem programul împreună. Sper să fiți și voi la fel de entuziasmate ca și mine, mai ales că a venit vara, piețele s-au colorat, zilele sunt mai mari și serile pe terasă sau acasă au devenit tentații culinare care ne pot sabota forma fizică. Sau poate că în primăvara aceasta ați decis că este, în sfârșit, timpul să învățați să mâncați cât mai sănătos și natural, fie că gătiți acasă, fie să nu. Să vă simțiți mai energice și mai în formă, nu mereu obosite și fără entuziasm. Sau poate că au apărut câteva kilograme în plus după ultima sarcină, care se țin agățate de voi de câțiva ani. Sau poate munciți foarte mult și nu mai apucați să mâncați sau nu știți ce să alegeți din ofertele restaurantelor. Ori poate călătoriți mult. Ori poate aveți alte motive pentru care aveți nevoie de îndrumare. Oricare ar fi acestea, în cadrul programului ”Get fit” veți găsi răspunsuri și vă veți regăsi într-un grup de suport ulterior, care să vă mențină pe calea obiceiurilor pe care vreți să le formați.

Ce este programul ”Get fit”

”Get fit” este un program adaptat pe anotimpuri. Este un program care se va desfășura în mai multe serii, în fiecare anotimp.

Este un program vesel și viu, despre oameni și mâncare. Despre bucuria acestei relații. Despre prietenie, nu despre luptă.

Este un concept propriu pe care îl lansez pentru femeile doritoare de îndrumare care le vorbește despre stil de viață, nu despre diete pe termen scurt, care nu fac decât să favorizeze efectul de yo-yo.

(...)

Citeşte mai mult pe florinabadea.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!