Sari la conținut

10 idei de cadouri pentru Paște de la Art&Craft

Cioc! Cioc! Iepurașul de Paște este deja pe recepție. Și-a ciulit urechile, și-a luat coșulețul și a plecat la cumpărături. Pentru că nu-i așa, tuturor ne place să primim cadouri, să simțim că cineva s-a gândit la noi și ne-a pregătit ce ne-ar putea aduce bucurie în zile speciale. Ne place să primim cadouri de la cei dragi, dar surprizele sunt binevenite din orice parte, așa că, în mediul de business este tot mai uzuală oferirea de cadouri utile și care să placă. De aceea, ajutată de prietenii de la Art&Craft, am ales 10 idei de cadouri pentru Paște, potrivite atât în mediul de business, cât și pentru cadouri personale.

Cadouri pentru Paște

Pachet de Paște mix este gândit special pentru perioada sărbătorilor. Conține un jurnal de călătorie Once upon a time in Romania și un pix, numai bun pentru notat amintirile din vacanța de Paște, un ou încondeiat, ciocolată neagră cu cremă de fructe de soc Kisses from Transylvania și o păpușă în port popular.

Pachet de Paște Once upon a time in Romania este preferatul meu și recomandarea mea numărul 1. Ador produsele Once upon a time in Romania, mi se par atât de dulci, de autentice într-un mod discret, de pline de emoție și căldură. Pachetul conține geantă de pânză, cană din metal, un ou încondeiat, suport rotund pentru vase, toate marca Once upon a time in Romania și o cutie cu dulciuri asortate Via delice, care se topesc, la propriu, în gură.

(...)

Citește mai mult pe pisicapesarma.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!