Sari la conținut

4 lucruri de care știu doar mamele de trei copii

Pe măsură ce familia se mărește, dinamica se schimbă și întotdeauna există lucruri noi de învățat. Să fii mămică nu este un lucru chiar atât de simplu, iar a fi mămică de trei, deja pare imposibil. Cu toate acestea, există mămici care au trei copii și care se descurcă excelent.

Există lucruri standard pentru mămicile care au unul, doi sau trei copii. În funcție de numărul de copii, crește și nivelul de atenție, afecțiune și timp petrecut în familie.

Cu ce se diferențiază o mamă care are un copil de o mamă care are trei copii? Iată 4 lucruri cu care doar mamele de trei copii pot relaționa:

Activitățile extrașcolare nu sunt chiar atât de importante

Deși este important ca cei mici să aibă activități extracurriculare, atunci când ai trei copii începi să realizezi că poate nu este necesar să-ți duci toți copiii la activități extrașcolare. Când o mămică are trei copii, este aproape imposibil, din punct de vedere fizic, să țină pasul cu ei și acest lucru o poate duce la epuizare. De asemenea, nu este întotdeauna posibil din punct de vedere financiar.

E greu să ieși din casă când ai trei copii

Când ai trei copii, este aproape imposibil să ieși din casă, așadar, așteaptă-te să întârzii de fiecare dată când trebuie să ajungi undeva. Acest lucru este mai greu, cu cât copilul este mai mic și dacă vremea de afară nu de ajută. Pentru a ieși afară cu toți cei trei copii poate părea că depui mai mult efort decât merită. Chiar dacă prichindeii sunt mari, nu le place întotdeauna să asculte de tine și să se încalțe sau să se îmbrace. Asta înseamnă că întreaga familie nu petrece prea mult timp împreună, deoarece mama și tatăl încearcă să-și împartă treburile și sarcinile.

Povestea fără sfărșit a hainelor catre trebuie spălate

Tocmai când se golește coșul de rufe, iar mămica de trei copii a terminat de spălat toate hainele, apar din senin o mulțime de haine care trebuie din nou spălate. Și povestea se repetă…

Cumpărăturile la supermarket sunt un sport olimpic

O vacanță pentru o mamă de trei copii înseamnă să meargă singură la magazin, dar asta nu se întâmplă prea des. Sunt șanse ca o mamă de trei copii să aibă întotdeauna cel puțin unul dintre copiii ei cu ea, dar nu este deloc exclus să-i aibă chiar și pe toți trei. Cumpărăturile cu trei copii sunt ca un sport olimpic, iar mama probabil va avea nevoie de niște vin și de un pui de somn când va ajunge acasă, de la supermarket.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!