Sari la conținut

6 idei de a petrece Revelionul acasă, cu copiii

Anul 2020 a fost un an plin de încercări și fiecare dintre noi așteptăm anul 2021 ca pe o mare sărbătoare. Pentru că suntem nevoiți să respectăm normele de distanțare socială, petrecerea dintre ani va fi alături de familie, cel mai probabil, pentru majoritatea dintre noi.

Dacă și tu îți petreci revelionul acasă, cu familia, și ai copii mici, asta nu înseamnă că trebuie să vă petreceti seara pe canapea, în fața televizorului. Noaptea dintre ani este specială, indiferent de locația în care ești.

Mai întâi trebuie să vă îmbrăcați cu toții în haine de petrecere, pentru a crea o atmosferă festivă. Decorează camera în care va avea loc petrecerea folosind luminițe și diferite obiecte de decor. Poți include chiar și recuzită pentru petrecere, precum: pălării, ochelari de soare, peruci colorate etc.

După ce te-ai ocupat de decor, iată ce activități poți avea cu familia, în noapte de revelion, acasă:

Petrecere în jurul lumii

Pentru că avem magia internetului la îndemână, este ușor să intrăm în spiritul oricărei petreceri online. Sunt multe petreceri virtuale de revelion, începând cu petrecerea de renume mondial din Times Square. Poți alege unde vrei să petreci, în orice colț al lumii, chiar de la tine de acasă!

Petrecerea virtuală de revelion, la ora prânzului

Cine spune că trebuie să-ți suni prietenii și familia extinsă la ora 00:00? Poți face acest lucru și în ziua de 31 decembrie, după prânz. În plus este o modalitate excelentă de a le permite copiilor să se distreze cu numărătoarea inversă, înainte de somn.

Jocuri de petrecere cu prietenii, de la distanță

Copiilor le este dor de prietenii lor, iar noaptea dintre ani ar putea fi o ocazie excelentă pentru a se reconecta. Cine nu este fan al jocurilor de petrecere interactive? Le poți juca cu familia și prietenii, de la distanță.

Noapte de film

Poți crea o seară de film doar cu familia sau poți să-ți incluzi și apropiații, folosind aplicația GroupWatch de pe Disney. Puteți vedea High School Musical (pentru că include și o petrecere de revelion), Cenușăreasa sau Ratatouille.

Creează o capsulă de timp digitală

2020 va deveni anul care va intra în istorie și pe care nu-l vom uita prea curând. Poți încheia anul realizând împreună cu prichindeii tăi o capsulă a timpului. Poți face acest lucru cu ajutorul unui borcan în care să adaugi suveniruri din anul precedent, inclusiv o fotografie de familie. Sigilează apoi borcanul și nu-l deschide timp de 10 sau 20 de ani. Când va veni vremea să-l deschizi, vei putea retrăi toate clipele din prezent.

Sesiune virtuală de karaoke

Ce copil nu vrea să se elibereze și să se distreze zgomotos? La nicio petrecere pentru copii nu trebuie să lipsească vestitul karaoke. Ia-ți familia și prietenii și distrați-vă împreună, cântând. Lasă copiii să mărească volumul, pe măsură ce începe numărătoarea inversă.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!