Sari la conținut

Ai minimum 3 copii? Primești 7350 euro nerambursabili pentru a-ți cumpăra o mașină

Vești bune pentru familiile cu minimum 3 copii! Programul „Un autoturism pentru fiecare familie” se adreseaza familiilor care au cel puțin 3 copii. Propunerea a fost introdusă pentru dezbatere la Senat și s-ar putea aplica de la 1 iulie 2020 DOAR pentru persoanele fizice.

„Având în vedere necesitatea adoptării unor măsuri urgente în vederea stimulării natalității pentru stoparea crizei demografice din România și totodată necesitatea stimulării achiziționării unor autovehicule noi de minimum 7 locuri, mai puțin poluante, se impune adoptarea programului „Un autoturism pentru fiecare familie”, spun inițiatorii.

Conform prevederilor, începând cu data de 1 iulie 2020, persoanele fizice care au 3 sau mai mulți copii în întreținere sau îngrijire vor putea accesa suma de 7350 euro pentru a cumpăra o mașina cu 7 locuri.

„Considerăm că lipsa unei oferte de finanțare adecvate familiilor numeroase în ceea ce privește sectorul auto afectează nivelul de tra al populației. De cele mai multe ori, alegerea unei mașini are la bază raționamente estetice și financiare. Însă atunci când apar copiii, contează foarte mult alegerea unei mașini care asigură atât confortul cât și siguranța pentru întreaga familie, spun semnataroo Programului de finanțare „Un autoturism pentru fiecare familie”.

Pentru a putea beneficia de suma pentru achiziționarea unei mașini trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

Citește mai multe aici
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!