Sari la conținut

Ce este de făcut, dacă tu îți dorești copii, iar partenerul tău nu?

Unele cupluri sunt foarte diferite și asta nu doar pentru că partenerii sunt foarte diferiți, dar gândesc diferit și au dorințe și scopuri care nu se intersectează, însă, cu toate acestea, se iubesc.

Ceea ce provoacă multe ceartă în cupluri este tema parentală. O persoană își poate dori foarte mult să devină părinte, în timp ce partenerul său nu își dorește copii.

Ce este de făcut în astfel de situații?

Fii onest și comunică cu partenerul tău

Onestitatea și comunicarea sunt cele mai importante într-o relație. Este necesar să ai conversații sincere cu partenerul tău și să fii dispus să asculți ceea ce el are de spus. Ascultă cu atenție ceea ce el spune și nu presupune că se va răzgândi și că își va dori copii, la un moment dat. Acesta este primul pas pentru a rezolva această problemă.

Încearcă să afli de ce partenerul tău nu își dorește să devină părinte

Atât tu, cât și partenerul tău trebuie să fiți sinceri cu privire la motivul real pentru care unul dintre voi nu își dorește copii. Acest lucru poate fi cauzat de partea financiară, de frică sau de traumele trăite în copilărie.

Când să decideți că fiecare trebuie să meargă pe drumul lui

Nu se poate nega că aceasta este o problemă foarte serioasă și, la un moment dat, partenerii ar putea fi nevoiți să se gândească când ar trebui să se despartă. Acest lucru poate fi greu de făcut atunci când există sentimente puternice, dar acesta este un obiectiv pentru o viață care este luată foarte în serios.

Dacă timpul a trecut și nimic nu s-a schimbat, este puțin probabil ca lucrurile să se schimbe și este momentul când cuplurile trebuie să se gândească la viitorul lor împreună. În unele cazuri, cuplurile ar putea dori să încerce terapia, deoarece aceasta îi poate ajuta să rezolve orice probleme de comunicare.


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!