Sari la conținut

Copilule, m-ai prins pentru totdeauna

Te-am prins, mami!, strigai deunăzi cu vocea-ți curată, bucuros că ai crescut îndeajuns de mult încât să mă prinzi din doi pași. M-ai prins dintotdeauna și pentru totdeauna, ți-am răspuns, chiar dacă tu te-ai gândit că este vorba doar despre al nostru joc.

În realitate, însă, este despre mult mai mult.

M-ai prins când te-ai ghemuit în pat și mi-ai spus că vrei o îmbrățișare, că ai avut o zi grea în parc.
M-ai prins dimineața, când soarele nici fruntea nu a apucat să și-o arate și mi-ai spus, bună, mami, hai să ne jucăm!
M-ai prins când ai fost trist și-ai spus că ai nevoie de mine. Voi fi aici mereu, să te așezi pe picioarele mele sau să pui capul pe umerii mei. Voi fi chiar și când te vei simți jenat să spui că ai nevoie de îmbrățișarea mea. Voi fi mereu aici.
M-ai prins când ai avut probleme.  Când ai dat-o în bară la test, când ai greșit cu acel prieten. Am fost acolo și voi fi mereu, să găsim împreună o cale.
M-ai prins și voi fi acolo când viața ți se va părea prea mult. Când vei avea nevoie de o mână pe care să o strângi, de un umăr pe care să plângi, de o ureche să te asculte... voi fi eu acolo!

Poate că într-o zi nu voi mai fi în camera vecină, dar să știi că mă vei găsi la fel de ușor.

► Citește și Copiii mei, eu nu am visuri mărețe pentru voi...

Cât timp voi trăi, voi fi nu mai departe de un telefon. Îți promit că nu vei trece prin viața asta singur, pentru că mereu mă vei avea pe mine.

Să știi, micuțul meu, că de când ai intrat în viața mea, prioritatea nr. 1 a fost să îți arăt că mereu voi fi lângă tine. Și, deși știu că într-o zi vei pleca din brațele mele pentru a străluci singur, în lumea întreagă, eu mereu voi fi lângă tine.

Indiferent de ceea ce va fi, copil iubit, trebuie să știi că m-ai prins pentru totdeauna.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!