Sari la conținut

Cu copiii în Dubai – ce să vezi, unde să stai și să mănânci – mic ghid pentru părinți

Acum câțiva ani nici nu ne-am fi gândit să punem Dubai-ul pe lista de locuri în care vrem să ajungem. Ba, mai mult, era cam pe lista cu locuri în care nu vrem să mergem. Dar, cum timpul are felul lui de a schimba lucrurile, am tot aflat de la prieteni din ce în ce mai multe detalii și, până la urmă, nu știam cum să ne luăm bilețele de avion mai repede!

De ce am ales Dubai-ul?
 

  •      Clima plăcută. În Dubai este cald, mie nu îmi place frigul, a fost o alegere ușoară :).
  •      Distanța mică. Zborul până în Dubai durează aproximativ 5 ore, ceea ce nu e nici prea puțin, dar nici prea mult. Pentru un copil, este o destinație mai îndepărtată în care poți ajunge ușor, fără o tonă de frustrări în timpul călătoriei cu avionul.
  •      Mâncare bună.  Mâncarea arăbească e delicioasă și Sofiei îi place. Dar, Dubai este cunoscut că având o scenă a restaurantelor extrem de variată, deci ar fi imposibil să nu găsiți ceva pe placul celui mic. Noi am mâncat mâncare arăbească, italienească, franțuzească și multe altele. Era pe vremuri și un restaurant cu specific românesc, dar, între timp, s-a închis.
  •      Atracții pentru copii. Dubai este plin de atracții pentru copii. Nu se potrivesc ele de la cele mai mici vârste, dar pentru cei care au împlinit 3-4 ani sunt ideale. De aceea nici nu am ajuns mai devreme pe acolo. Bineînțeles, te poți bucură de plaje cu cel mic și înainte de 3-4 ani, dar deja la vârsta asta ai acces la o paletă mult mai largă de lucruri pe care le puteți face împreună, ca să merite drumul până acolo și banii cheltuiți. Printre ele menționăm: Motiongate, Legoland, Universal Studios, Aquaventure și Lost Chambers, Wild Wadi Waterpark, Kidzania, Glow Garden și Dinosaur Park și câte și mai câte despre care va vom povesti mai jos.

(...)

Citește mai mult pe crestemsicalatorim.com

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!