Sari la conținut

Cum a fost cu copilul la Phoenicia Luxury Hotel, Mamaia

De Black Friday, când lumea alerga după electronice, noi ne uitam după vacanțe . Și așa am descoperit o ofertă foarte bună la Phoenicia Luxury Hotel din Mamaia: 5 nopți pentru 3 persoane (2 adulți și 1 copil), cu demipensiune, în iunie, cu 1500 ron. Erau multe oferte și pentru alte perioade, însă asta se potrivea cel mai bine cu noi, pentru că aveam alte vacanțe rezervate peste an. Zis și făcut, am și cumpărat-o.
 
Și iată-ne, 7 luni mai târziu (nu cred să ne fi cumpărat niciodată o vacanță cu atât de mult timp înainte) gata să ne cazăm.

Phoenicia este format din trei hoteluri: Royal (de 5 stele), Luxury (4 stele +) și Holiday Resort (3 stele). În total sunt multe piscine (ei spun 8, noi am văzut 5, dar nici nu am stat să căutăm), iar cel puțin turiștii cazați la Royal și Luxury au acces și în partea de Holiday Resort (unde sunt mai multe activități pentru copii).
 
Impresia inițială a fost foarte bună. Recepția este foarte mare și luminoasă, am fost cazați imediat și am fost întrebați dacă preferăm o cameră la un etaj superior sau la unul inferior, iar camera a fost foarte mare. Am petrecut aici 5 zile, așa că vă facem o lista cu ce ne-a plăcut și cu ce nu ne-a plăcut la Phoenicia Luxury Hotel.
 

(...)

Citește mai mult pe crestemsicalatorim.com

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!