Sari la conținut

De la naştere la majorat, în 5 minute. Un tată şi-a filmat fiica săptămânal, până la 18 ani

Vă amintiţi de fotografiile acelea cu voi, alb-negru, surprinse când aveaţi doar câteva luni? Sau de imaginea cu Moş Crăciun, la grădiniţă, în care vi se citeau bucuria şi entuziasmul, în ochi? Ca să nu mai spunem de fotografia tip portret, surprinsă în sala de clasă unde, îmbrăcaţi în uniforma alb-albăstruie, ţineaţi frumos mânuţele pe masă şi zâmbeaţi sfios la camera de fotografiat? Doamne… ce momente au fost!

Când privim la fotografiile din copilărie, ne saltă inima de bucurie şi de melancolie, ne face să ne întrebăm unde s-au scurs anii şi de ce nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem să devenim oameni mari aşa, parcă peste noapte…

Lotte, o adolescentă din Olanda, are însă şi mai multe motive de bucurie, atunci când priveşte la imaginile din copilărie. De ce? Pentru că ea poate vedea exact cum arăta, în fiecare etapă a vieţii, mulţumită tatălui său. Aceasta are privilegiul de a se bucura de un album întreg cu ea încă din prima zi a nașterii, şi asta pentru că tată ei, Frans Hofmeester, producător din Utrecht, Olanda, a filmat-o timp de 18 ani, în acelaşi cadru. Acum, când micuţa ei a ajuns la vâsra majoratului, a pus imaginile cap la cap şi a creat un clip mai mult decât emoţionant.

“Sunteţi martori la unul dintre cele mai misterioase şi profunde procese a vieţii umane – îmbătrânirea – accelerat în 5 minute şi jumătate”, spune producătorul olandez în descrierea clipului.

După ani de zile, acesta a pus imaginile cap la cap și le-a transformat într-un video care i-a emoționat pe mulți dintre noi.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!