Sari la conținut

Latura mai puțin expusă a relațiilor de lungă durată. 30 de ilustrații oneste de Amanda Oleander

Vezi gGalerie foto

Relațiile de lungă durată nu sunt doar lapte și miere. Nu sunt doar parfum, ruj roșu pe buze, tocuri și îmbrățișări de la miezul nopții și până în zori. Toți fluturii din stomac, emoțiile necunoscutului, nerăbdarea de a petrece timp cu persoana iubită – toate acestea se schimbă în timp, mai ales după apariția primului copil;  își fac loc încrederea, iubirea profundă, dar și probleme care necesită implicare și dorința cuplului de a le rezolva.

Despre toate acestea a vorbit, prin imagini, artistul Amanda Oleander.

"Imaginile au fost modul meu de a vorbi, atunci când cuvintele nu mi-au fost de ajuns. În primul an de facultate am descoperit că îmi pot transforma pasiunea în o carieră. Îmi amintesc foarte clar că am ales un curs de artă opțională și mi-am dat seama că asta este ceea ce voiam să fac pentru tot restul vieții. Fără nicio ezitare, mi-am schimbat facultatea către arte plastice și nu m-am uitat niciodată înapoi",a povestit Amanda pentru Bored Panda.

"Ca artist, am fost întotdeauna captivat de dihotomia dintre modul în care oamenii se comportă în public, comparativ cu modul în care o fac cu ușile închise, în confortul propriilor case. Mi se pare că acele momente intime sunt atât de rare și speciale, pentru că sunt trecătoare și imposibil de surprins cu adevărat. Și exact asta mi-am propus să fac cu arta mea – să surprind acele momente care nu pot fi niciodată imortalizate corect printr-o fotografie sau un videoclip. Am vrut să aduc la viață emoțiile și experiențele brute care ne fac umani și să le împărtășesc lumii prin ilustrațiile mele", a continuat ea.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!