Sari la conținut

Înainte să fii mamă, ai fost iubita lui. Îți mai amintești?

Te-ndrepți grăbită spre bucătărie. Iar ești în întârziere cu micul dejun.  În fugă, împingi cu piciorul coșul de rufe, care se ițește din baie și îți amintește că timpul ți-e dușman permanent. Deschizi frigiderul și scoți grăbită laptele, arunci ibricul de cafea pe aragaz și, în drum spre cămară, le vezi cu coada ochiului. Albe și roșii, așezate cu grijă în vază. Lângă ele, un pachețel. Puțin mai încolo, un coșuleț cu flori roz, ușor de ghicit al cui. Ești buimacă. Te uiți la zăpada de afară și pe urmă în calendar. Da, e 1 Martie.

Nu a uitat nici de data asta. Cum nu uită niciodată că, înainte să fii mamă, ai fost iubita lui

Îți amintește mereu când îți aduce un trandafir roșu, când îți cumpără prăjitura preferată, când îți alege farduri, mult mai bine decât o faci tu. Când te așteaptă cu o cadă plină cu spumă și lumânări aprinse și apoi îți face masaj. Când te ia în brațe și te sărută pasional.

Îl surprinzi uneori cum te privește cu dor. Cum și-ar dori să mai fiți doar voi, măcar o seară, dar tu nu te înduri să pleci de lângă copil. Cum îți trimite accidental pe messenger site-uri pe care se găsește lenjerie sexi, de dantelă. Cum te îmbrățișează și își pune capul pe umărul tău, ca atunci când erați doar voi

Tu îți mai amintești că ai fost iubita lui?

Mai știi serile tihnite, când stăteați doar voi la televizor, cu un pahar de vin și uneori adormeai pe umărul lui și pierdeai finalul filmului? Ce-ar fi să îl inviți la o seară în doi după ce se culcă toată casa?

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Sursa foto: Pexels

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!