Sari la conținut

Iubita mea e iubita mea, nu e “Mami”

Mi-e greu să-i înțeleg pe oamenii care formează un cuplu, au un copil sau mai mulți si încetează să se mai adreseze unul, alteia pe numele sau poreclele lor de iubiți, folosind în schimb și ei în adresare Mami sau Tati:

– Tati, ai fost la cumpărături?
– Nu, Mami, nu am apucat.

Mie mi se pare că aceste roluri, de părinte și de iubit(ă) ar trebui foarte bine separate între ele. Sigur că ele (rolurile) sunt îndeplinite de una și aceeași persoană, dar un bărbat trebuie să fie uneori tatăl copiilor săi, la fel cum este de dorit să fie și iubitul, amantul, confidentul partenerei sale în multe alte momente.

Haideți să fiu mai explicit: când mă gândesc la mama lui Mark, primele gânduri care îmi vin în minte sunt unele de protecție. Vreau ca ea să se simtă mai mereu în siguranță, să fie protejată. Ea este Mama copilului meu, o Zeitate dacă vreți. Pe de altă parte, când mă gândesc la iubita mea, îmi vin în minte toate gândurile unui bărbat normal. Și, ok, după ce trec de imaginile legate de sex, mă gândesc că aș vrea să împart cu ea și bucuriile, dar și tristețile și grijile mele. Cu mama copilului meu nu vreau să împart tristețile și grijile, tocmai am spus că aș vrea ca ea să se simtă mereu protejată.

(...)

Citește mai mult pe celmaibuntata.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!