Sari la conținut

O mămică norvegiană arată cum este maternitatea, în 18 de ilustrații amuzante

Vezi gGalerie foto

A fi părinte înseamnă să ai parte de o călătorie aventuroasă, în fiecare zi. Jade Nordahl, mămica norvegiană a lui Abel și mama adoptivă a câinelui Abbey știe totul despre aceasă călătorie.

Așadar, într-o zi, Jade a luat un pix și a început să deseneze momentele pline de umor din experiența ei zilnică de mămică.
Toate proaspetele mămici au cearcănele până în barbă pentru că nu-și amintesc ultima dată când avut parte de un pui de somn zdravăn.

Jade Nordahl are 40,6k de followerși pe Instagram care îi urmăresc viața și maternitatea în imagini colorate. Bored Panda a contactat-o pe Jade Nordahl, mama lui Abel, în vârstă de șase ani, pentru a afla mai multe despre viața de mămică și pasiunea pentru desen.

Jade a mărturisit că „primele luni cu Abel au fost obositoare, totul a fost nou pentru noi, dar spun adesea că el este cel care m-a învățat răbdarea”. Când a sosit al doilea copil, Mila, Jade a spus că a fost „o experiență total diferită față de cea cu primul copil”.

Mămica a început să facă ilustrațiile când cel mai mic copil al ei avea 6 luni. „Mi-a plăcut întotdeauna să desenez și mi s-a părut terapie pură să schițez situațiile prin care am trecut, care m-au adus la lacrimi, fie din frustrare, fie din râs.”

Jade și-a pus apoi desenele pe Instagram și a primit o mulțime de feedback-uri pozitive.

„Oamenii au fost recunoscători că împărtășesc imagini cu greutăților oneste ale maternității într-un mod distractiv și nu doar o imagine pompoasă a unei familii fericite”, a spus ea.

Jade a mai spus că, atunci când se află în mijlocul unei situații frustrante, încearcă întotdeauna să vadă umorul din ea. Ilustratorul a concluzionat că, deși „viața de familie necesită mult timp și este epuizantă”, totuși „îmi umple inima de bucurie și mândrie în fiecare zi”.


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!