Sari la conținut

Soției mele – îți mulțumesc pentru alăptarea copilului nostru

Iubita mea, știu că poate sună ciudat că vine din partea mea, dar ai câștigat titlul. Titlul de cea mai bună mamă pe care am văzut-o vreodată. Este cu adevărat uimitor să te vad cum faci totul atât de bine.

Și am vrut să-ți spun asta. Vreau să-ți spun, de fapt, chiar acum.

Așadar, iată, stau în bucătărie în timp ce micuța nostră doarme în pătuț și tu ești pe canapea.

Am vrut să-ți spun lucrurile uimitoare la care am asistat în ultimele săptămâni.

Felul în care ai hrănit bebelușul...

► Citește și: Cele 7 minuni ale laptelui matern

Modul în care ai hrănit-o în timp ce ea era încă în burtică este o dovadă a iubirii pe care i-ai arătat-o zilnic prin atenția pe care o acordai alimentelor pe care le consumai: Să mănânc mâncare cu multă vitamine să crească bebelușul mare și frumos.

Privind-o cum o aduci pe această lume m-a făcut, de departe, cel mai mândru bărbat.

Acum văd cum o hrănești la primele ore ale dimineții – sunt uimit. Uimit de tine și de implicarea ta profundă pentru copilul nostru.

Îți mulțumesc că ești o mamă așa de bună.

Modul în care ai perceput alăptarea m-a făcut fericit. Privindu-te cum ne hrănești fetița mi-a oferit o apreciere și mai mare în ceea ce privește legătura dintre mamă și copil.

Modul în care corpul tău s-a schimbat pentru a se adapta nevoilor copilului nostru este dovada că ești, negreșit, cea mai bună mamă. Corpul tău este cu adevărat uimitor – în adevăratul sens al cuvântului.

Dar să știi că dacă se întâmplă ceva sau nu mai vrei să o alăptezi, sunt alături de tine. Complet alături de tine.  Vom face mereu tot ce putem pentru bebelușa noastră, iubito. Încercăm tot ce putem. Asta facem în fiecare zi.

Îmi place când ești curajoasă. Ca atunci când managerul de restaurant ți-a spus să te duci în altă parte să alăptezi copilul. Îmi pare rău că a fost atât de nepoliticos. Aveai tot dreptul să-i spui că alăptarea copilului este un lucru perfect normal și că nu-ți pasă ce cred oamenii din jur.

Îți mulțumesc că stai trează la miezul nopții doar să alăptezi copilul. Mă simt neputincios când vine vorba de acest lucru. Știu că spălatul vaselor sau curățenia ajută să compensez cumva, dar tot este incomparabil cu ceea ce faci tu.

Îți mulțumesc pentru că ești atât de puternică. Cu tine, totul este posibil.

Îți mulțumesc pentru felul în care ai fost sinceră și deschisă cu mine. Mă face să mă simt atât de legat de tine și de copilul nostru.

Știu că toată lumea se așteaptă ca proaspetele mămici să alăpteze și să posteze în același timp pe rețelele de socializare despre cât de bună este cafeaua sau ora de yoga de dimineață. A fi o sursă de hrană este o muncă grea și necesită multă mulțumire și apreciere.

Deci, am vrut să-ți spun... mulțumesc, draga mea.

Îți mulțumesc că ți-ai dăruit întregul corp pentru aducerea pe lume a minunii noastre.

Îți mulțumesc că ai fost în toiul nopții alături de ea, alăptând-o, și oferindu-i un strop de viață și iubire cu laptele tău care este hrană magică.

Îți mulțumesc că m-ai ales pe mine să fiu tatăl ei și soțul tău.

Continui să mă uimești. În fiecare zi.

► Citește și: Nu uitați să le mulțumiți soțiilor voastre, în fiecare zi

P.S.: Trezește-mă dacă ai nevoie de mine! Doar pentru că sforăi nu înseamnă că nu sunt aici pentru tine. Dă-mi doar un minut să mă dezmeticesc...

Cu dragoste,
Soțul tău

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!