Sari la conținut

Un spot publicitar emoţionant îi face pe taţii de fete din lumea întreagă să plângă. Şi nu doar pe ei - VIDEO

Pregăteşte-te să umbli la pachetul de şerveţele, uitându-te la spotul publicitar al unui brand de curăţat geamuri.

Da, aţi citit bine. Un brand de curăţat geamuri îşi promovează produsul printr-un clip extrem de emoţionant, care te face să te gândeşti la viaţă, la trecerea timpului, la transformarea bebeluşilor în oameni mari care ajung să dea viaţă altor omuleţi.

„The story of Lucy” prezintă povestea unui tată care îşi vede pentru prima dată fetiţa nou-născută prin geamul salonului medical în care a fost pusă. Bărbatul îşi ia fetiţa acasă, o priveşte crescând, făcând primii paşi şi mai apoi adoptând un comportament rebel, specific vârstei adolescentine. Toată această perioadă încărcată de emoţii este marcată şi de plecările frecvente ale bărbatului în larg, care realizează mult mai uşor decât soţia cât de semnificative sunt schimbările prin care trece micuţa.

►Citeşte şi Vei fi tată de fată? Este cel mai tare lucru care putea să ți se întâmple!

Emoţia transmisă în cele trei minute ale spotului este amplificată de muzica lui Grace VanderWaal,o fetiţă de 12 ani care, nu demult, i-a lăsat cu gură căscată pe juraţii de la America's Got Talent.  

Relaţia tată-fiică este mai mult decât specială, aşa că nu e de mirare că acest clip a strâns aproape jumătate de milion de vizualizări pe YouTube în mai puţin de o săptămână. Care este legătura dintre produsul de curăţat geamuri şi relaţia tată fiică? Mesajul campaniei este „What’s between us, connects us” (Ceea ce stă între noi este ceea ce ne conectează), traducându-se prin faptul că geamul prin care ne întâlnim copilul pentru prima dată nu poate ruina momentul emoţionant din cauza petelor şi a urmelor lăsate pe el. Execuţia aparţine celor de la Energy BBDO, gândindu-se că un geam curat într-o maternitate poate face toată diferenţa din lume.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!