Sari la conținut

Tipsuri de Valentine’s Day: Cum poţi pregăti brioşe în formă de inimă

Vrei, nu vrei… Inimioarele iau cu asalt ziua de 14 februarie. Și, dacă tot nu ai cum să scapi de Ziua Îndrăgostiților, în cazul în care îl preferi pe Dragobete, îți propunem să transformi această sărbătoare într-un bun prilej pentru ceva dulce. Și cum brioșele sunt preferatele celor mici, ce zici de unele în formă de inimioară? Și nici măcar nu-ți trebuie forme speciale.

Dacă te-ai decis să pregătești de Ziua Îndrăgostiților brioșe, atât pentru partenerul tău de viață cât și pentru prichindelul vostru, se impune și un décor pe măsură, nu?! Brioșe sub formă de inimioare! Și nici nu-ți trebuie forme speciale de copt.

Găsești în video-ul de mai jos un truc extrem de simplu, dar eficient!

Uite și câteva rețete de brioșe pe car ele poți încerca:

Brioșele cu vanilie, deliciul celor mici

 

Brioșe crocante, fără coacere (după 2 ani)

Brioșe cu mere și stafide

 

 

Pune într-o tavă pentru brioşe hârtia pentru copt şi toarnă aluatul în fiecare formă. Ia câte o bilă de sticlă colorată şi pune-o în spatele fiecărei forme de hârtie pentru a crea o adâncitură în brioşă astfel încât prăjitura să aibă la final formă de inimă. O alternativă la aceste bile de sticlă ar putea fi mici biluţe realizate din folie de aluminiu mototolită.
După ce le-ai copot, poți orna brioșele sub formă de inimă după preferinţă: cu cremă, fondant, ciocolată sau bombonele de decor în nuanţe de roz și roșu.

Totul ține doar de… imaginație!

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!