Sari la conținut

Vrei să scapi de celulită? Iată un ghid simplu la care poți apela!

Deși prezentă în viața oricărei femei, celulita încă este percepută ca un motiv de rușine și majoritatea vor să scape de ea cât mai repede. Fiind vorba de țesut adipos, fenomenul celulitei este extrem de normal și o femeie nu trebuie să se iubească mai puțin din cauza existenței acesteia pe corpul propriu. Totuși, dacă dorești să diminuezi celulita sau să o elimini de tot, există câteva soluții pe care le poți aplica. Vrei să știi care sunt acestea?
 

Uite un ghid practic și simplu pentru a scăpa de celulită!

· Rutina de îngrijire a pielii

Primul pas pentru o piele fermă, elastică și, implicit, lipsită de celulită este să o îngrijești corespunzător. Înainte de a face duș, încearcă să aloci 10 minute pentru dry brushing – există perii speciale pe care să le folosești în mișcări circulare. Acest procedeu stimulează circulația sângelui și te scapă de pielea moartă, fiind recomandat să îl repeți de 3 ori pe săptămână. Imediat după aceea, fă duș și apoi folosește o cremă extrem de hidratantă.

· Sportul și exercițiile fizice

Dacă vrei să îmbunătățești aspectul pielii tale, sportul este indispensabil. Fie că este vorba de mers pe jos, cu bicicleta, sporturi de echipă sau mers la sală, este important să aloci măcar 30 minute pe zi activității fizice. Acest lucru va avea beneficii nu numai asupra pielii tale, ci asupra întregului organism.

· Intervenții

Intervențiile pot părea un efort prea mare pentru unele persoane, însă nu sunt deloc. Dacă alegi să apelezi la un specialist, vei avea mult mai multe șanse să reușești să scapi de problemele care te deranjează. Astfel, dacă celulita este un aspect cu care te confrunți, poți opta pentru un tratament anticelulitic de la silhouette.ro, aceștia folosind tehnologii inovatoare la prețuri accesibile pentru diverse probleme estetice. Nu este nimic de speriat la astfel de tratamente, reprezentând doar stimulări ale procesului natural de regenerare al pielii. Poți alege dintr-o varietate de astfel de intervenții cea care te atrage cel mai tare.

· Alimentația

Ultimul sfat este esențial pentru bunăstarea organismului și a pielii tale. Astfel, trebuie să ai grijă la alimentație, să eviți pe cât posibil carbohidrații, grăsimile, sucurile carbogazificate sau alte mâncăruri nesănătoase. Axează-te cât mai mult pe legume și fructe și asigură-te că te hidratezi destul de mult, cu minim 2 litri de apă pe zi. Poți să îți prepari smoothie-uri și sucuri de fructe pe parcursul zilei, fiind foarte sănătoase și benefice corpului tău.

Nu uita că trebuie să te accepți și să te iubești așa cum ești, fiecare „defect” al tău fiind de fapt o trăsătură care te face unică. Dacă nu te simți confortabil în pielea ta, poți apela la ghidul de mai sus pentru o piele lipsită de celulită, care să te facă să fii mai încrezătoare în tine. Orice problemă poate fi rezolvată dacă depui efortul necesar și dacă ai răbdare și încredere în proces. Cu cât aștepți mai mult până rezolvi ceva, cu atât va fi mai dificil de depășit.

Sursa foto: pexels.com
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!